Zel nadivana masem a riżem (Polske Gołąbki - "Holubky") - pozor nejsou v tom holuby !
Název
Zel nadivana masem a riżem (Polske Gołąbki - "Holubky") - pozor nejsou v tom holuby !
Popis
Do toho albumu zainpirovaly mne albicka użivatelky Marijika. Jidlo można nazvat po cesku Zel nadivana mletym masem, riżem albo pohankovymi albo druhymi krupami je to jedno z oblibenych jidel v Polsku. Stoi to neco pracy ale je chutne. Jidlo je take znane na Slovensku v Madiarsku a Bulharsku. Ze zbytku zeli udelamy vżdycky zel po Moravsku albo zel z kloubasou jak ukazano v albume. Podavamy to na stul zalevane omackuu rajtcakovou, horcicovou albo krenskou podle prani. Do toho ne vadi pivo albo polsuche cervene vino. Dobrou chut ! Postup podle mojel receptury pod fotkami . V surovinach jsom ne pisal o soli jako że je to podle chuti.
Období
Statistiky
- 64 fotek
- 1 video
- 6 se líbí
Fototechnika
Canon PowerShot SX130 ISNastavení
Fotoknihy z vašich fotek
Vyberte si z předchystaných knih pro Vás nebo vytvořte zcela novou.
Pexeso z vašich fotek
Stačí vybrat jen 32 fotek. Ostatní za Vás uděláme my.