Zel nadivana masem a riżem (Polske Gołąbki - "Holubky") - pozor nejsou v tom holuby !

Název

Zel nadivana masem a riżem (Polske Gołąbki - "Holubky") - pozor nejsou v tom holuby !

Popis

Do toho albumu zainpirovaly mne albicka użivatelky Marijika. Jidlo można nazvat po cesku Zel nadivana mletym masem, riżem albo pohankovymi albo druhymi krupami je to jedno z oblibenych jidel v Polsku. Stoi to neco pracy ale je chutne. Jidlo je take znane na Slovensku v Madiarsku a Bulharsku. Ze zbytku zeli udelamy vżdycky zel po Moravsku albo zel z kloubasou jak ukazano v albume. Podavamy to na stul zalevane omackuu rajtcakovou, horcicovou albo krenskou podle prani. Do toho ne vadi pivo albo polsuche cervene vino. Dobrou chut ! Postup podle mojel receptury pod fotkami . V surovinach jsom ne pisal o soli jako że je to podle chuti.

Období

Statistiky

  • 64 fotek
  • 1 video
  • 6 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Zel nadivana masem a riżem (Polske Gołąbki - "Holubky") - pozor nejsou v tom holuby !
Komentáře Přidat